prośba o pomoc - odczytanie błędów - Białystok/W-wa
Witam szanownych forumowiczów,
wybrałem się dziś z W-wy do Białegostoku i po drodze dopadł mnie dwa razy "notlauf" (tak wywnioskowałem po lekturze postów na ten temat).
Za pierwszym razem moja O1 tylko straciła moc, zjechałem na stację, zrobiłem "restart" i było ok. Przy drugim notlauf zapalił mi się "check engine" i tak już dojechałem do celu bo miałem niezbyt daleko.
Czy może ktoś byłby tak miły i mógłby mi odczytać błędy i zebrać logi dynamiczne w sobotę/niedzielę (16/17.04) w Białystoku ? Jeżeli nie, to może w tygodniu w Warszawie ? Oczywiście stawiam browarka :-) Planuje pojechać do warsztatu, ale nie chciałbym tam jechać całkiem w ciemno ...
Pozdrawiam
PS - ciekawe, że problem z notlauf pojawił się w parę dni po przeglądzie, wymianie oleju i wszystkich filtrów :-/
jak bedziesz w Wawie to podjedz na spota we wtorek, bo to najblizej Centrum i przy glownej trasie (zapowiedz sie chlopakom)
nie wiem jak bede stal z czasem w przyszlym tygodniu, bo mam VAGa i laptop tez dziala, ale mieszkam jednak juz poza Warszawa ....
kazdy nowy dzien rodzi nowe paranoje ...
Hmm, z tego co widzę to spot jest przy salonie Harleya przy trasie Prymasa/Toruńskiej ?
To całkiem blisko ode mnie a i jest gdzie wcisnąć gaz na trójce i czwórce :-)
zapowiedz sie w watku i popros zeby pojawil sie ktos z VAGiem, bo nie wszyscy woza go co tydzien dla samego wozenia
kazdy nowy dzien rodzi nowe paranoje ...
Komentarz